mia-

Alla inlägg under maj 2012

Av Mia - 5 maj 2012 18:22

Hua idag är jag sliten.

Det har vart roliga men tunga dagar. Det är inte så lätt att orka med allt som vanligt när man inte får i sig så mycket näring.


Har jobbat nu 2 nätter. Det gick faktiskt riktigt bra. Men jag hade svårt att sova. Däckade i går kväll och sov 12 timmar.

men men

har bara 15 dagar kvar av mjölkdrickande. Om 16 dagar ska jag åka upp till St:Görans och de ska få göra hål på mig...  Jusst nu längtar jag med hela min kropp. Idag är det tungt. Men det går ju. Var i stallet nästan hela dagen idag. Hade städdag. Kul att träffa alla och göra någonting tillsammans. Fick sätta mig och vila lite då o då. Är inte alls så stark som tigare. Blir irriterad att det inte riktigt funkar. Men jag vet ju varför. Sedan var det grillning. Weeee kul.... jaja jag satt med och drack min mjölk.

Igår fuskade jag...... Elise åt en chokladkaka. Det luktade såååååå gott. Jag slickade på pappret..... HAHAHAHAHA  Elise tyckte att det var ok... haha. Sköna unge.... Jag blir galen på att inte få känna några smaker förutom mjölk och tandkräm... ja ok gammal sur risgrynsgröt också, för det är så det smakar i käften hela tiden.

20dagar på flyt. 10 dagar på Lättmjölk. Ska bli intressant o se vad vågen säger i morogon. Säkert inte tillräckligt enligt mitt tycke men men


JAG ÄR HUNGRIG!!!!!


Tycker att det har vart ok med hungerkännslor tidigare. Men idag är det vidrigt. Det suger och kurrar i magen. Den skriker efter mat.  Hur ska jag klara 15 dagar till...

Då även med 5 jobb nätter. Har ångest inför helgen. Hur ska jag orka?

Funderar på hur jag ska orka ta mig in i duschen ikväll..... Hua... 35dagar på flyt....... 20 avklarade.....

Kan inte ångra mitt val att börja 10 dagar tidigare. Men hua. Det är tungt nu.

Börjar sätta sig mer o mer på psyket. Orkeslösheten, svagheten. Rädslan för att göra något som kan ta för mycket energi. Vågra inte träna. Vågar knapt ta en promenad. Tänk om energin tar slut. Det pirrar i hela kroppen, blir snurrig i huvudet, ringer i öronen och allt går i slowmotion. Det är vidrigt......


Jag vill inte bara ligga hema och vila. Jag klarar det inte. Jag måste få vara ute. Vara i stallet. Eller hitta på någe annat bus.

Ja ja det finns ju ett slut. 15 dagar kvar..... Hoppas bara att hungern lägger sig....



Av Mia - 4 maj 2012 13:37

Började i Ondags då vår Älskade Perlys lämnade oss. Han kommer verkligen att vara saknad. Min lille skitponny...

Hua

Bifogar en film från Elise och perlys sista dag tillsammans.


Sedan har Elise  ridit Sweetie. En mysig liten pålle som Elise blir mer o mer sugen på. Så nu ska hon test hoppa henne på söndag. Så ska vi fatta ett beslut sedan. Elise drömmer nu om att rida allsvenskan nästa år.


----

Hänger fortfarande inte riktigt med i min viktnedgång. Tror varenda morgon att jag lagt på mig 5 kilo. Hur nu det skulle vara möjligt med min diet.

Men men.

ca12kg är iallafall borta.Men har några till att ta. Innan OP.

bara 16 dagar kvar av mjölk drickande. Ska bli så underbart att få känna lite andra smaker. Jusst nu kan jag säga att det smakar skit i käften. Borstar tänderna som en galning. Även i bilen på jobbet hahaha.

men men har passerat halvtid av mitt flyt så nu ska det väl blir lättare o lättare... eller?


Jaja dags att åka till stallet. Ska mysa med både  Eddie och Druvan idag. Blir nog en bra dag.





Av Mia - 2 maj 2012 09:38

Oj vad tiden går fort. Hänger ju inte riktigt med. Har gått på flyt i 17 dagar. 7 på mitt mjölk flyt. Mår så mycket bättre på mjölken än vad jag gjorde på shaken. Nu ska jag tillbaka till jobbet inatt. Ska bli intressant o se hur det går. Mådde ju så väligt dåligt sist jag jobbade.


Mitt psyke hänger inte riktigt med i min förändring som jag jobbar med. Begäret efter mat börjar ge sig. Men det kommer stunder då jag känner mig som en knarkare och har extrema begär. Men är det så konstigt...... Att äta är väl bland det mest grundläggande för människan. Allt vi gör handlar om mat på ett eller annat sett. Det var lättare att sluta röka än att sluta äta....Men ändå så går det. Men jag tror att jag fixare för att jag vet att det är över om ett tag. Snart kommer jag att få äta igen.

Igår hade jag en sådan konstig dag. Jag kännde mig bara fet och äcklig. Idag är det likadant. Vaknar med att jag har ont i kroppen. Bläää. Fettblobba!!!

Men jag måste komma över detta.. jag vet att jag går ner i vikt. Det känns som att jag har ökat i vikt. Mitt psyke säger att jag har gått upp flera kilo.... Men det borde inte vara möjligt.

Jag har ingen våg hemma. Så jag kan inte motbevisa mig nu. Men jag har ett måttband.

För en vecka sedan när jag var på St:Görans så mätte de min midja. Observera en vecka!


10 CM


Jag har tappat 10 cm på en vecka..... Jag måste försöka få in i min skalle att det faktiskt går åt rätt håll.

Jag ska lämna Elise hos mamma i kväll. Då ska jag passa på att väga mig. Så vet jag va jag har tappat i kilo denna vecka...


Idag är det 18 dagar kvar till OP. Gått på Flyt i 17. Så imorgon vänder det. Då har jag passerat halva tiden.


------


Byte av samtalsämne.


Perlys lämnar oss snart. Har dock inte hört någe om besiktning än. Så jag gissar väl att det blir på fredag.

Elise ska provrida Sweetie idag igen. De skulle rida ut. Men vi får se hur det blir. kanske bara ta en liten sväng i skogen. Sedan känna lite på henne på banan.

Ska nog åka förbi vårt stall och hämta stigläder. Alltid skönt att ha sina egna. När man skaffar egen häst blir man lite bortskämd med sådana saker.


Ne dags att dra igång en film eller liknade. Försöka slappa. Kroppen fattar inte att den ska sova för att orka jobba inatt. Men men Kommer  går på en stats bil så det blir nog bra iallafall.

Presentation


Livet runt Mia och alla hästarna

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards